Skip to main content

De ce este bine să se învețe limba germană în familie

Nicio categorie

Să întâlnești pe cineva dornic să te ajute cu un loc de muncă și chiar să te învețe în mod gratuit o limbă străină, nu se întâmplă în fiecare zi.

Silverhand România se bucură, nu doar de faptul că este recunoscută ca fiind o firmă foarte bună și serioasă de recrutare, dar și de faptul că investește mult timp și resurse pentru promovarea limbilor străine. Ne bucurăm să știm că lecțiile cu Anna au devenit virale pe multe grupuri de facebook, ori au fost share-uite de sute de ori.

 

Cine poate învăța cursurile noastre?

Cursurile se adresează adulților de toate vârstele, dar și copiiilor acestora. Cercetările asupra efectelor bilingvismului sugerează că expunerea la mai mult decât o limbă, este o cale excelentă de a lucra mușchii minții și de a-i întreține.

Să nu uităm că persoanele care dobândesc cunoașterea mai multor limbi străine au mai mult succes profesional mai târziu.

Învățarea unei limbi străine împreună cu familia, reprezintă o activitate care unește și datorită Annei puteți să le învățați oricând și din orice locație.

 

Cum puteți învăța germana cu Anna?

  • Atmosfera de lucru joacă un rol foarte important așa că ați putea să vă creați un mediu potrivit unde să vă facă plăcere să studiați;
  • Faceți un plan de studiu;
  • Creați-vă un caiet cu cuvinte noi pe care să le repetați împreună de câteva ori pe zi;
  • Repetați zilnic cuvintele din lecțiile anterioare predate de Anna și nu vă grăbiți să ajungeți la următoarele lecții în cazul în care cele actuale nu sunt stăpânite;
  • Priviți filme cu subtitrări în limba germană!

 

Copiii, când sunt mai mici, doresc să fie precum părinții lor și să petreacă tot mai mult timp împreună cu ei. Imaginați-vă doar cum ar veni cu bucurie să vă amintească faptul că: “ Astăzi apare o nouă lecție de germană cu Anna. Hai să nu o ratăm!”

Această activitate va fi benefică atât pentru copil, cât și pentru voi și echilibrul familiei, pentru că vă veți descurca mult mai bine la nivel profesional, deschizânduvi-se noi orizonturi profesionale sub forma unei schimbări al locului de muncă ori creșteri salariale, sau avansare.

De altfel, vă veți simți mult mai încrezători când vă veți afla într-o vacanță în străinătate!
 

Acestea sunt cunoștințe de care toată lumea are nevoie, fără excepție, indiferent de vârstă și profesie.

 

 

Te-ai convins? Atunci accesează chiar acum lecțiile de pe site-ul nostru oficial:

https://silverhand.ro/pentru-candidati/cursuri-online-de-germana-silverhand/

 

 

După ce vei reuși să porți o conversație în limba germană și dorești să îți găsim un loc de muncă bine plătit, ne poți contacta telefonic la: 0773 787 443, 0772 228 893, 0770 344 966 sau 0770 139 232,

 sau prin email la: contact@silverhand.ro

 

 

Începe și tu un nou loc de muncă chiar de săptămâna viitoare prin intermediul Silverhand!