fbpx

Dorești un JOB în Islanda? Iată cum poți aplica!

2018
iulie 26

Una dintre țările nordice în care Silverhand România îți oferă posibilitatea să obții un loc de muncă bine plătit este Islanda.

Dacă te-ai gândit cum ar fi să lucrezi în această țară, însă nu știai cum poți aplica pentru obținerea unui loc de muncă, astăzi îți prezentăm pas cu pas ce trebuie să faci:

 1. Pentru a afla care sunt ofertele noastre de muncă din Islanda poți accesa site-ul nostru (www.silverhand.ro), ne poți contacta telefonic, sau ne poți trimite un email cu CV-ul tău, menționând țara pentru care dorești să aplici.

 

 1. Alegând una dintre cele trei metode menționate la primul pas, vei intra în legătura cu colegii de la departamentul de recrutare care îți vor oferi mai multe detalii despre ofertele de muncă actuale.

De îndată ce obții toate informațiile necesare, vei ști exact care job se potrivește pregătirii tale profesionale și cerințelor tale. Dacă nu ai trimis deja un CV, sau nu ai un CV pregătit, vei putea realiza un CV telefonic împreună cu echipa noastră.

 

 1. După ce CV-ul este pregătit, echipa Silverhand pornește în căutarea celui mai bun loc de muncă pentru tine. CV-ul tău va fi trimis mai multor firme angajatoare din Islanda.

 

 1. În momentul în care un angajator este interesat de CV-ul tău și dorește să îți propună o ofertă de muncă, vei fi contactat telefonic direct de către acesta în vederea susținerii unui interviu de angajare.

Tocmai din acest motiv, una dintre cerințele necesare pentru a obține un loc de muncă în Islanda este cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional. Trebuie să poți purta o conversație cu angajatorul islandez.

 

 1. În momentul în care ai acceptat jobul propus, încep pregătirile de plecare.

Se întocmesc documentele pe care trebuie să le semnezi cum ar fi: contractul de mediere, pe care îl primești de la Silverhand, în care îți sunt prezentate detaliile legate de job (locație, oferta salarială, data începerii, persoana de contact din Islanda) și oferta fermă.

Contractul de muncă se semnează la sosirea în Islanda, direct cu firma angajatoare.

 

 1. Odată documentele semnate, vei primi prin email biletul de avion (până în Islanda vei călători cu avionul). Alături de biletul de avion vei primi și un bilet de autobuz pe care îl vei folosi pentru a ajunge de la aeroport în orașul Reykjavik.

Costul biletului de avion va fi retras ulterior, din banii de salariu, în primele trei luni de lucru.

 

 1. În momentul în care ajungi pe aeroportul din Islanda vei lua autobuzul spre Reykjavik.

Sunt autobuze care circulă la fiecare 30 de minute, durata cursei fiind de aproximativ 45 de minute. Când pleci de la aeroport nu uita să iei legătura telefonic cu persoana de contact din Islanda, ce te va aștepta în orașul Reykjavik.

 

 1. Vei fi condus la cazare, care de obicei este aproape de locația în care vei lucra.

Cazarea este asigurată și plătită de firma angajatoare, tu nu va trebui să plătești niciun ban pentru cazare sau alte cheltuieli de întreținere.

După ce vei fi cazat și ajutat să te acomodezi cu colegii, de cele mai multe ori vei începe programul de lucru în ziua următoare.

 

 1. Vei semna contractul de muncă și vei fi ajutat să deschizi un cont bancar în care îți va fi livrat salariul lunar.

 

 1. Îți va fi încheiată o asigurare de sănătate la locul de muncă.

 

 1. Echipamentul de lucru și instrumentele necesare sunt asigurate de firmă.

 

 1. După primele două săptămâni de lucru, în cazul în care vei avea nevoie de bani, poți cere un avans de la angajator.

 

Aceștia sunt pașii pe care ar trebui să îi cunoști și să îi urmezi pentru a obține un loc de muncă în Islanda.

 

 

 

Te-am convins să aplici pentru un loc de muncă în Islanda? Începe cu primul pas!

Descoperă ofertele noastre de muncă la acest link:

https://silverhand.ro/pentru-candidati/oferte-de-munca/

Contactează-ne telefonic la: 0770 422 954, 0771 398 352, 0770 344 966

sau trimite CV-ul tău pe adresa de email: contact@silverhand.ro