Skip to main content

Elveția, noua destinație de muncă oferită de Silverhand

Nicio categorie

Elveția este renumită pentru multe lucruri, de la ceasuri și brânzeturi până la ciocolată. Este plină de peisaje superbe, cu munți ce se oglindesc în numeroasele lacuri. Aici pitorescul se îmbină cu modernul.

Aceasta este cunoscută și sub numele de ”țara cantoanelor”, deoarece este formată din 26 de cantoane autonome, iar capitala este Berna.

Elveția este una dintre cele mai bogate țări din lume după PIB pe cap de locuitor, și are cea mai mare bogăție pe cap de persoană adultă din toate țările lumii. Zürich și Geneva au fost clasate pe locurile doi, respectiv opt în clasamentul calității vieții.

Cuprinde trei mari regiuni lingvistice și culturale: germană, franceză și italiană.

 

😉 Cu siguranță v-am trezit interesul

 

Acum haideți să vedem ofertele de muncă puse la dispoziția dumneavoastră de către partenerii noștri din Elveția:

 

  • Instalatori
  • Montatori gresie/faianță
  • Electricieni
  • Lăcătuși
  • Sudori

 

Salariile oferite sunt cuprinse între 30,50 CHF – 35 CHF brut/oră  + diurnă cuprinsă între 12 CHF – 18 CHF net/zi (se plătește în cazul  deplasărilor de montaj)

* În euro: 27,50 – 32 EUR brut/oră  + diurnă cuprinsă între 10,98 – 16,47 EUR net/zi (se plătește în cazul  deplasărilor de montaj)

 

Pentru a obține un loc de muncă în această țară plină de oportunități trebuie să deții experiență în domeniu și să vorbești limba germană la nivel conversațional.

 

Așteptăm cu interes CV-ul tău la adresa noastră de e-mail: contact@silverhand.ro

 

Sau poți să iei direct legătura cu echipa noastră, care îți poate oferi mai multe detalii și te poate ajuta în realizarea CV-ului direct în limba germană.

 

Telefon: 0773 787 443, 0774 483 064, 0770 139 232 sau 0772 228 893

Program: de luni până vineri, între orele 9-17