Skip to main content

Ești în Germania și nu ai ce face în weekend? SILVERHAND îți propune câteva locații superbe!

Nicio categorie

Deși este o țară mai puțin cunoscută și înțeleasă de către străini față de alte țări, de la reunificarea sa, Germania a început să se bucure de popularitate în calitate de destinație turistică. Cel mai căutat este orașul Berlin, una dintre cele mai fascinante capitale europene. Multe dintre cele mai importante orașe din Germania se mândresc cu o istorie bogată în calitatea lor de așezări independente sau capitale de sine stătătoare ale regatelor. Dar atracțiile turistice din Germania nu se limitează numai la orașe și pot fi găsite în fiecare colț al acestei țări.

 

5. Stâncile Rügen

Stâncile Rügen se află în parcul național Jasmund, în partea de nord-est a insulei Rügen. Supuse eroziunii constante, stâncile se înalță încă marețe deasupra Mării Baltice. Königsstuhl (scaunul regelui), înalt de 118 metri, este secțiunea cea mai impresionantă a stâncilor. Pădurile din spatele lor fac și ele parte din parcul național.

Rügen-Cliffs

Sursa: http://pandatur.md/top-10-atractii-turistice-in-germania/

 

4. Rinul Romantic 

Rinul romantic este cea mai faimoasă porțiune a fluviului Rin, aflată între Koblenz și Bingen. Rinul își croiește drum printre dealuri abrupte acoperite de viță de vie, împânzite de castele și ruine. Fluviul a reprezentat o importanță rută comerciala în Europa Centrala, încă din timpuri străvechi și un grup de mici orășele s-a dezvoltat pe malurile sale. Prin mărimea lor, aceste așezări păstrează încă atmosfera istorică, din vremuri de mult apuse.

0,,6478994_4,00

Sursa: http://www.dw.com/ro/germania-destinata-germanilor/a-15272596

 

3. Frauenkirche

Aflată în orașul Dresda, Frauenkirche (Biserica doamnei noastre) este o biserică luterană care a fost distrusă complet în timpul celui de-al doilea război mondial. Ea a fost reconstruită în baza planurilor originale din anii 1720 și redeschisă în 2005. Orașul Coventry, care a fost confruntat cu raidurile Luftwaffe, a donat crucea de aur de pe cupola bisericii. De la redeschiderea sa, Frauenkirche este vizitată de nenumărați turiști, iar în anul 2009, aici a venit chiar și președintele american Barack Obama.

Dresden-Frauenkirche-Dresden-Germany-485x728

Sursa: http://wallpaperswiki.org/dresden-frauenkirche-dresden-germany/

 

2. Domul din Köln

Fără îndoială, cea mai mare catedrală gotică din Germania, Domul din Köln este cel mai faimos simbol al orașului, de multe secole. Construcția sa a început în anul 1248 și a durat, cu întreruperi, mai mult de 600 de ani. Domul este dedicat sfinților Petre și Maria și aici oficiază slujbe Arhiepiscopul catolic din Köln.

 

domul-din-Koln

Sursa: http://www.mixdecultura.ro/2013/09/koln-mostenirea-romanilor-de-pe-rin/domul-din-koln/

 

 

1. Neuschwanstein

Castelul din povești, Neuschwanstein, se află pe un deal de langă Füssen, în partea de sud-vest a Bavariei. El a servit drept sursă de inspirație pentru castelele Frumoasei Adormite din parcurile Disneyland. Castelul a fost construit de către regele Ludwig II al Bavariei, care a fost declarat nebun atunci când construcția a fost aproape gata în anul 1886 și găsit mort câteva zile mai târziu. Neuschwanstein este cea mai fotografiată construcție din țară și una dintre cele mai populare atracții turistice din Germania.

 

neuschwanstein_bild

Sursa:http://www.baviere-quebec.org/archives/wsd/00275/index.php.de

 

Vă dorim un weekend excelent în care vremea să țină cu voi! 

 

Pentru locuri de muncă în Germania:

e-mail: contact@silverhand.ro

telefon: 0773 787 443, 0774 483 064

facebook: Silverhand Romania