Lucrează legal în Europa!

2017
octombrie 16

Munca fără forme legale este acea activitate prestată de un salariat pentru și sub autoritatea unui angajator, persoană fizică sau juridică, fără a fi respectate prevederile legale în vigoare privind încheierea, executarea, modificarea, suspendarea și încetarea contractului individual de muncă. În plus, această formă de muncă nu este evidențiată scriptic, nu este fiscalizată, protejată, asigurată sau asistată social.


De regulă, prestarea muncii în absența unui contract individual de muncă presupune și neplata contribuțiilor la sănătate, pensii și șomaj, ceea ce duce implicit la lipsa calității de asigurat a acestor persoane. În consecință, acestea nu vor beneficia de asigurarea de sănătate și la drepturile ce decurg din asigurare, nu vor beneficia de pensie pentru limita de vârstă nerealizând în această perioadă de stagiu de cotizare, nu vor beneficia de indemnizație de șomaj.


Persoanele care prestează munca fără forme legale nu beneficiază de drepturile prevăzute de Codul muncii, drepturi dintre care menționăm: dreptul la concediul de odihnă, dreptul la îndemnizație pentru delegare sau detașare, dreptul la preaviz în caz de concediere, etc.


Nu vor beneficia de concediu pentru creșterea și îngrijirea copilului și de îndemnizația care se acordă în timpul perioadei și nici de stimulent de reinserție.


Dreptul la creditare bancară este limitat de faptul că nu pot demonstra veniturile realizate cu documente oficiale primite de la beneficiarul muncii.

 

Prin intermediul agenției noastre nu trebuie să vă faceți astfel de griji, deoarece lucrăm cu peste 100 de firme de personal din Europa, firme serioase și verificate. 


Vă prezentăm o listă scurtă a celor mai importante beneficii ale persoanelor care aleg un loc de muncă prin Silverhand:


• contract de muncă încheiat direct cu angajatorul străin pentru o perioadă nedeterminată(nu cu detașare sau PFA);


• contract de mediere transparent cu societatea Silverhand, conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe, fără clauze abuzive;


• ajutor și consultanță din partea angajatorului străin;


• posibilitate de a primi un avans după 40 h lucrate;


• dreptul la concediu: minim 24 zile/an;


• un bonus de min. 25% pentru orele suplimentare;


• traducerea actelor în limba germană/engleză de către un traducător autorizat este asigurată gratuit de către Silverhand;


• îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre;


• asigurări (medicală, în caz de accident);


• dezvoltare și avansare pe plan profesional;


• loc de muncă stabil și sigur la angajator serios și verificat;

 

 

Dacă îți dorești să lucrezi legal în Europa, nu ezita să ne contactezi! Echipa noastră iți vă răspunde prompt la orice întrebare și îți va oferi toate detaliile legate de locul de muncă care ți-a stârnit interesul.

 

Pentru un loc de muncă în Germania ne puteți contacta la unul din numerele de telefon: 0773 787 443, 0774 483 064 sau 0772 228 893.

Pentru un loc de muncă în țările nordice ne puteți apela la unul din numerele de telefon: 0770 139 232 sau 0770 422 954.

 

Suntem aici de luni până vineri, între orele 9-17