TOP cele mai frumoase femei din lume

2016
iunie 25

Știm de foarte mult timp că româncele sunt în topul preferințelor europenilor asta pentru că sunt frumoase, îngrijite și extrem de atrăgătoare. Dar … conform unui studiu recent, Germania face parte și ea într-un top 10 țări cu femei frumoase.

Astfel, dacă ești SINGLE, ai un nou motiv să-ți dorești să lucrezi în Germania. 😄

Iată un top al țărilor cu cele mai frumoase femei din lume:

 

10. FRANŢA –Franțuzoaicele sunt faimoase pentru personalitatea lor debordantă și pentru energia pe care o degajă. În plus, majoritatea sunt pasionate de modă, romantice și sofisticate.

 9. COREEA DE SUD – Femeile din această țară arată mereu tinere, atât datorită chipului cu trăsături foarte frumoase, cât și datorită personalității foarte agreabile. Au un ten curat și strălucitor și păr negru și lucios, iar siluetele se îmbină perfect cu înălțimea lor medie.

 8. GERMANIA – Independența este calitatea lor cheie. Sunt tacticoase, cumpătate și iau deciziile la rece. . Nemțoaicele nu așteaptă să întâlnească un prinț care să le realizeze toate visele, pentru că asta ar însemna dependență de bărbați. Partenerii nu sunt metode de soluționare a problemelor, ci oameni, în compania cărora se simt bine.

 7. SERBIA – prezintă o femeie care este o combinație perfectă de moştenire slavă și mediteraneană. Fetele sunt înalte, drăguțe, îmbrăcate elegant și atrăgătoare. Aproape toate ar putea fi actriţe de cinema!

 6. ARGENTINA – Femeile din Argentina sunt cunoscute ca simboluri ale frumuseții, mai ales datorită tenului fără defecte și părului bine îngrijit. În plus, ele sunt mereu la curent cu ultimele tendință în modă.

 5. India – Un tărâm multietnic, ce găzduiește numeroase culturi, India a dat lumii unele dintre cele mai frumoase femei. Tenul ciocolatiu și radiant impresionează întotdeauna. Ceea ce le face și mai fermecătoare pe femeile din această țară sunt feminitatea și modestia, reflectate în felul în care se mișcă.

 4. ROMÂNIA – Femeile din România au fost descrise în acest ghid ca fiind elegante, cultivate, harnice, cu atitudine pozitivă, înțelegătoare, feminine și promotoare ale valorilor tradiționale, având tot ceea ce un bărbat caută când își alege o soție. Ele sunt recunoscute pentru inteligența lor nativă și pentru faptul că acordă prioritate în viață culturii și dezvoltării personale

 3. VENEZUELA – este țara care dă cele mai multe câştigătoare de Miss Univers și Miss World. Femeile sunt recunoscute pentru feţele frumoase şi corpurile subţiri şi lungi, dar şi pentru sângele fierbinte.

 2. RUSIA – Femeile din această țară sunt foarte apreciate în toată lumea pentru ochii lor albaștri, pielea deschisă la culoare, fără defecte și pentru statura impunătoare. Majoritatea au un corp superb și bine proporționat.

 1. BRAZILA – cu blonde și brunete, are femei renumite pentru corpurile lor sportive și atractive, dar şi pentru chipurile fermecătoare. Tenul mediu şi pielea strălucitoare fac din brazilience cele mai frumoase femei din lume.

 

Un studiu realizat recent la care au participat 21.880 de bărbați din 7 țări, ne arată că româncele sunt cele mai frumoase din Europa.

Bărbați din Franța , Germania, Spania, Italia, Belgia, Olanda și Austria au fost puși să aleagă care femei li se par mai frumoase dintr-o listă cu toate statele membre ale Uniunii Europene plus Rusia și Ukraina. În urma voturilor bărbaților europeni, pe primul loc în topul frumuseții au iest femeile din România urmate pe locul 2 de poloneze, pe ultima treaptă a podiumului situându-se femeile din Rusia la egalitate cu cele din Cehia.

În declarația de presă de la publicarea rezultatelor, președinta organizației pentru drepturile femeilor din Olanda, Anne van Linden, a declarat ușor amuzată „Nu sunt surprinsă de clasarea est-europencelor în topul preferințelor din rândul bărbaților europeni. Rata divorțurilor din țările vestice a atins cote alarmante și de multe ori mă întreb cum aceste românce sau rusoaice reușesc să fie aranjate și gospodine și zâmbitoare în același timp. Poate că a sosit timpul ca femeile din occident să-și reanalizeze sistemul de valori și să învețe de la cele din est cum se menține fericită o familie”.

 

Ne mândrim cum femeile din țara noastră și ne bucurăm că România face parte dintr-un top al femeilor atrăgătoare.

Așadar, dacă aveți o româncă lângă voi, este important să o apreciați la adevărata valoare și să vă bucurați de frumusețea ei interioară și exterioară. Dacă nu, vă recomandăm să cunoașteți nemțoaicele. 😄

Un prim pas ar fi prin obținerea unui loc de muncă sigur și bine plătit în țara lor doar prin intermediul firmei SILVERHAND.