Cum să obții un job sigur în străinătate în 7 pași

2021
iulie 16
looking for a job

Căutarea unui job în străinătate poate fi un pas major în carieră și viața personală, de aceea vă propunem acești 7 pași pentru o transparență mai bună a procesului de recrutare.

Dacă vă căutați un loc de muncă în străinătate, Silverhand este cea mai bună opțiune.

Se întâmplă adeseori ca o persoană, care caută un loc de muncă, să fie copleșită de mulțimea etapelor de recrutare. Colaborarea cu o firmă serioasă de plasare a forței de muncă presupune unele formalități înainte de plecare.

În acest articol, vom dezvălui cei 7 pași esențiali pentru a găsi locul de muncă visat.

1 Sunați-ne sau contactați-ne pe email sau WhatsApp

Deoarece comunicarea la noul loc de muncă este o abilitate de bază, prima condiție necesară este cunoașterea la un nivel conversațional a limbii germane sau engleze. Un minim de experiență vă garantează succesul la angajatorii din străinătate. Pentru aceasta, ne puteți suna sau trimite pe email CV-ul dumneavoastră actualizat.
Colegii noștri de la departamentul de recrutare vă vor traduce în mod gratuit CV-ul și actele de angajare în limba germană sau engleză. Acestea vor ajunge la firmele partenere, care au posturi libere.

2 Compania angajatoare ia legătura cu dumneavoastră

Este posibil să fiți contactat telefonic și de către angajatorul din străinătate pentru un al doilea interviu. După această discuție, noi primim în cel mai scurt timp un răspuns legat de aplicația Dvs. Noi vă informăm de îndată despre decizia angajatorului.

În cazul unui răspuns nefavorabil, vă putem recomanda și altor societăți care caută personal cu competențele și priceperea Dvs.

În acest moment Silverhand colaborează cu 250 de companii angajatoare din Europa și SEE.

3 Compania ne informează dacă vă angajează

Dacă firma parteneră consideră că vă potriviți echipei, aceasta ne va informa în scris despre condițiile de angajare.

4 Vă trimitem un contract de mediere, fără comision sau alte taxe

Ulterior vă trimitem un contract de mediere conform legii 156/2000. Acolo veți regăsi toate detaliile de care aveți nevoie, legate de plecarea, salarizarea, asigurările, cazarea și munca în țara respectivă. Veți primi de asemenea și ghidul Silverhand la plecarea în străinătate. Actele trimise trebuie semnate și returnate Agenției Silverhand înainte de plecarea în străinătate.

5 Vă răspundem la toate neclaritățile

Fiindcă urmează să mergeți într-o țară străină, cu siguranță aveți multe întrebări. Consultanții noștri vă ajută să clarificați toate aspectele care vă îngrijorează.

6 Ajungeți la destinație la data stabilită

Punctualitatea și comunicarea sunt virtuți esențiale în orice situație, așa încât asigurați-vă că bagajul este pregătit și nu mai aveți urgențe de rezolvat acasă.

Este imperios necesar să ajungeți la data stabilită, la biroul firmei angajatoare ori la cazare. Semnarea contractului de muncă are loc, de regulă, în prima sau a doua zi după sosire.

7 Pentru orice chestiune sau problemă, contactați-ne

Consultanții noștri vă ajută cu plăcere ori de câte ori aveți întrebări sau nelămuriri referitoare la jobul oferit. Pentru aceasta, ne puteți contacta telefonic în timpul programului cu publicul sau oricând pe email sau Facebook.

Îți dorești să lucrezi alături de Silverhand în străinătate?

Ia legătura chiar acum cu echipa noastră de recrutori!

Ne poți contacta:

pentru un loc de muncă în țările vorbitoare de limba germană la

0773 787 443 / 0771 398 352

pentru un loc de muncă în țările vorbitoare de limba engleză la

0771 236 319 / 0774 483 064

Trimite-ne CV-ul tău pe adresa de email

contact@silverhand.ro sau cv@silverhand.ro.

Rămâi la curent cu cele mai actuale oferte de muncă în străinătate pe www.silverhand.ro sau pagina de Facebook Silverhand.ro.