Skip to main content

Bavaria – locul perfect pentru a munci sau a călători

Nicio categorie

Landul Bavaria este una dintre cele mai cunoscute destinații turistice din Germania. Orașele landului atrag anual mii de turiști. Totodată, regiunea Bavaria este una dintre cele mai prospere regiuni ale Germaniei, existând aici o industrie foarte bine dezvoltată. Piața muncii este într-o continuă creștere, existând sute de locuri de muncă în diverse domenii de activitate. Dacă îți dorești un loc de muncă în Germania, Bavaria este una dintre regiunile pentru care poți opta.

Printre cele mai mari și mai frumoase orașe ale Bavariei se numără München și Nürnberg.

München

Orașul München atrage vizitatori din întreaga lume, dar și turiști din Germania. Aerul cosmopolit al orașului se îmbină cu atmosfera tradițională a festivalurilor în care oamenii pot fi văzuți în portul popular – lederhosen și dirndl.

Se găsesc aici o serie de muzee și galerii de clasă mondială, dar și parcuri superbe cum ar fi Grădina Engleză.

Majoritatea muzeelor, monumentelor, palatelor și bisericilor se regăsesc în Innenstadt (orașul inferior) ceea ce face ca orașul să fie ușor de explorat și pe jos. De asemenea, München dispune de un sistem de transport public foarte bine organizat, care face ca toate obiectivele turistice să fie foarte accesibile.

Nürnberg

Este al doilea cel mai mare oraș din Bavaria și un important centru industrial și comercial. A fost unul din orașele ce au suferit distrugeri mari în Al Doilea Război Mondial, însă mai târziu a fost restaurant cu atenție.

Altstadt (Orașul Vechi) transmite atmosfera medievală a orașului, cu ziduri de apărare, clădiri vechi, biserici gotice și fântâni care impresionează cu ornamentele lor.

Una dintre cele mai importante atracții ale orașului este Kaiserburg (Castelul Imperial) a cărui construcție a început în secolul al XII-lea, Este alcătuit din trei componente arhitecturale, fiecare dintr-o perioadă istorică diferită.

Wurzburg

În orașul Wurzburg se regăsește palatul Residenz, unul dintre cele mai mari palate baroce din Germania, având mai multe interioare opulente și cea mai mare pictură pe tavan din lume realizată de artistul venețian Tiepolo.

Augsburg

Aflat la 50 de km de München, Augsburg a fost numit după împăratul Augustus. Cea mai importantă evoluție a avut-o în Evul Mediu, când a fost centrul bancar din Europa Centrală. Augsburg impresionează prin străzile și piețele sale cu accente renascentiste și casele de vacanță pitorești.

 

 

 

Ți-ar plăcea să lucrezi într-unul din orașele prezentate în articol?

Silverhand îți pune la dispoziție zeci de oferte de muncă în regiunea Bavaria.

Descoperă cele mai recente oferte de muncă din Germania pe site-ul nostru: https://silverhand.ro/pentru-candidati/oferte-de-munca/?q=germania&location=&category=

Contactează-ne telefonic la: 0773 787 443, 0772 228 893, 0771 398 352

Trimite-ne CV-ul tău pe adresa de email: contact@silverhand.ro sau craiova@silverhand.ro.