De ce să ții cont dacă pleci la muncă în Germania în primăvara 2022

2022
martie 04
airport

Ai obținut de curând un loc de muncă în Germania sau îți dorești să lucrezi în Germania, însă ești nesigur în ceea ce privește actualele condiții de călătorie?

Nu știi cu exactitate care sunt condițiile de călătorie și ce trebuie să faci în momentul sosirii tale pe teritoriul Germaniei?

Silverhand îți pune la dispoziție informații actualizate, astfel încât condițiile actuale să nu fie un impediment în drumul tău spre un loc de muncă în străinătate.

Începând cu data de 03.03.2022, Germania nu mai consideră nici o țară din lume drept zonă cu incidență ridicată (cu mici excepții).

Prin urmare, înregistrarea pe platforma www.einreiseanmeldung.de NU mai este necesară pentru persoanele care intenționează să viziteze statul german

Totuși, câteva dintre vechile condiții de intrare în țară rămân valabile – obligația de a prezenta la intrarea pe teritoriul federal a unui document care atestă una dintre urmatoarele:

  1. vaccinarea anti-COVID-19
  2. vindecarea de COVID-19
  3. rezultatul  negativ al unui test pentru COVID-19

Persoanele care, cu 10 zile înainte de a călători în Germania, s-au aflat în zone cu incidență ridicată sau cu variante ale virusului SARS-CoV-2 trebuie să intre în autoizolare.

Silverhand îți oferă în continuare sute de locuri de muncă în Germania, în diverse domenii, care îți pot aduce stabilitatea financiară mult dorită. Accesează site-ul nostru și află cele mai recente oferte de muncă.

Lucrând alături de Silverhand, beneficiezi de contract de muncă încheiat cu angajatorul german, asigurare medicală gratuită și cazare organizată de firma angajatoare.

Pentru informații suplimentare despre ofertele disponibile și condițiile de lucru în Germania, recrutorii Silverhand îți stau la dispoziție telefonic la 0772 228 893 / 0770 422 954 sau prin email la contact@silverhand.ro / cv@silverhand.ro.