Skip to main content

Multe firme din Germania au mărit salariile!

Nicio categorie

Multe firme din Germania au mărit salariile!

 

Noul sezon de construcții din Germania aduce cu sine și oferte deosebit de tentante pentru muncitorii români care doresc să muncească peste hotare pentru un trai mai bun. Legislația muncii din țara celor 16 landuri a devenit mai flexibilă în ceea ce privește angajarea muncitorilor din Europa de Est. În contextul cererii tot mai mare de personal calificat, mulți angajatori germani au majorat salariile cu cca. 10%. Având în vedere salariile din Germania, aceasta mărire  se traduce prin sume de la 100 Euro până la 250 Euro net, în fiecare lună.


Silverhand expertul în găsirea unui loc de muncă bine plătit în Germania, este la curent cu toate schimbările care se produc pe piața muncii. Noi consiliem și îndrumăm eficient pe fiecare candidat care vorbește limba germană și dorește să muncească în Germania sau Austria.


Multe firme din domeniul energetic și al montajelor de instalații electrice oferă candidaților dispuși să muncească pe șantierele din Germania un salariu de 12 Euro brut/oră și 50 Euro/zi diurnă neimpozabilă pentru deplasare. Astfel, după achitarea taxelor și impozitelor, un muncitor poate câștiga circa 2400 Euro lunar, pentru 170 ore. De multe ori însă, se pot face multe ore suplimentare, astfel încât salariul lunar încasat poate fi mult mai mare.


Pentru candidații care doresc să muncească stabil într-o anumită regiune, Silverhand are soluția. Unele companii din Sud-Vestul Germaniei oferă electricienilor 10,65 Euro brut/oră și 44 Euro/zi diurnă neimpozabilă. Un montator de ferestre și uși  sau un tâmplar câștigă minim 9,50 Euro brut/oră și 44 Euro/zi diurnă neimpozabilă, astfel încât poate încasa într-o lună cu 20 ore suplimentare peste 2100 Euro


În zona Frankfurt, cele mai multe companii oferă cca. 10,50 Euro brut/oră la care se adaugă 24 Euro/zi diurnă neimpozabilă și cazarea gratis. Sunt foarte căutați electricienii, instalatorii de apă și sanitare, mecanicii, lăcătușii s.a. Majoritatea șantierelor sunt în Frankfurt, Fulda, Hanau, Wiesbaden și alte localități din landul Hessen.


Nordul Germaniei a devenit în ultimul timp, deasemenea foarte atractiv. Unele companii partenere din Hamburg sau Rostock caută montatori de instalații sanitare în locuințe noi și oferă 11 Euro brut/oră + 15 Euro/zi diurnă neimpozabilă și cazarea gratis. Lucrarea este planificată pe tot parcursul anului 2017.


Cei mai mulți români își doresc totuși să lucreze în sudul Germaniei, în Bavaria sau Baden-Würtemberg, pentru a fi mai aproape de casă și cei dragi. Un angajator oferă montatorilor de instalații de sanitare sau ventilație un salariu net de 11 Euro pe oră, iar cazarea este suportată de către angajator. La o medie de 170 ore într-o lună un muncitor încasează 1870 Euro, fără a mai fi nevoit sa plătească locuința sau utilitățile.


Ofertele în Germania sunt numeroase pentru orice candidat care își dorește un trai mai bun. Cu ajutorul consultanților specializați Silverhand, fiecare candidat va găsi jobul ideal în Germania.

 

 

 

Date de contact

 E-mail: contact@silverhand.ro
Telefon: 0773 787 443, 0774 483 064, 0770 139 232
Facebook: www.facebook.com/SilverhandRO/
Site: www.silverhand.ro