Skip to main content

România are un talent de aur la sudură!

Bez kategorii

Campionii României aduc o nouă medalie de aur! România s-a clasat pe primele locuri la Campionatul Mondial de Sudură organizat anul acesta în China.

Echipa României a fost reprezentată de tineri cu vârsta de maxim 35 de ani, care au concurat cu aproape 400 de sudori, din cel puțin 60 de țări, la campionatul desfăşurat în urmă cu câteva zile în China, la Zhuzhou.

Nu este prima dată când țara noastră este câștigatoarea medaliei de aur. În anul 2015, sudorii noștri au obținut aurul la Campionatul European de Sudură desfășurat în Marea Britanie.

Anul acesta echipa a fost formată din şapte muncitori şi un inginer, obţinând două medalii de aur, una de argint şi două de bronz la „Arc Cup 2018”.

Specialiştii au concurat pe echipe şi individual, la şase categorii de suduri şi anume: Shielded Metal Arc Welding (111/SMAW), Gas Metal Arc Welding (135/GMAW), Gas Tungsten Arc Welding (141/GTAW), Oxygen Fuel Gas Welding (311/OFW), Finished-product Welding (111SMAW/ 141GTAW/ 135GMAW/ 136FCAW) şi Aluminium Alloy Welding (131/GMAW).

Sudorul Emanuel Andrei Broască a obţinut medalia de aur la categoria SMAW/111 (sudură cu arc în metal), în vreme ce Petrişor Goga a obţinut argintul la GTAW/141(sudură Tungsten), iar alte două medalii de bronz au ajuns la Daniel Pintilie (SMAW/111) şi Gabriel Codreanu (Ansamblu Sudat).

Televiziunea de stat chineză a prezentat pe larg imagini din timpul Campionatului Mondial. Participanţii noştri au declarat că vor participa și în următorul an, dorind să crească performanțele!

"Nu m-am pregătit foarte mult pentru procedeul la care am luat locul I, cel mult două săptămâni", spune Andrei Broască – membru al echipei române.

Marele succes al acestor câștigători se datorează seriozității şi pasiunii de care dau dovadă.

Dar cine crede că profesia de sudor implică o muncă de bărbat, nu a cunoscut-o pe doamna Maria!

Maria Avrămuţ a fost singura femeie printre bărbaţii sudori din Arad care, la sfârşitul lunii septembrie 2017, de Ziua Sudorului a fost premiată pentru meritele sale. Diploma i-a fost înmânată de către Marin Crişan, directorul Şcolii de Sudură din Arad şi preşedintele Filialei Arad a Confederaţiei Patronatului Român.

Doamna Maria  ne demonstrează că acolo unde există pasiune, există și rezultate!

 

Ești sau cunoști un sudor pasionat de munca sa?

Silverhand are oferte de muncă pentru sudori cu specializările în: autogen, industrial, mig, tig, mag, wig, electrod, co2.

 

 

Pentru a vedea cele mai actuale oferte, accesează site-ul nostru:

https://silverhand.ro/pentru-candidati/oferte-de-munca/

Contactează-ne la unul din numerele de telefon:

0770 344 966, 0770 139 232 sau 0772 228 893

Sau trimite-ne CV-ul tău la adresa de e-mail:

contact@silverhand.ro

 

International Recruiting Experts