Skip to main content

Silverhand România – locul 1 în topul firmelor de recrutare premiate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură

Nicio categorie

Luna noiembrie a venit cu o veste bună pentru întreaga echipă: Silverhand s-a situat, la Gala Excelenței în Afaceri, în topul celor mai de succes firme din regiune.

Vă anunțăm cu bucurie că Silverhand România s-a aflat pentru al șaselea an consecutiv printre premianți la categoria activități ale agențiilor de recrutare, ocupând locul 1 în clasamentul celor mai bune firme. Premiul a fost acordat de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în cadrul Galei de Excelență în Afaceri, organizată weekendul trecut la Timișoara.

Clasamentul Topului Firmelor a reunit anul acesta cele mai de succes firme din regiune. Premiile s-au acordat pentru 7 categorii de activitate (Cercetare-Dezvoltare și High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcții; Servicii; Comerț; Turism).

Ne simțim mândri de această reușită și dorim să vă mulțumim tuturor pentru că ați avut încredere în echipa Silverhand. Acest premiu ne aparține atât nouă, cât și vouă! Împreună formăm o echipă!

Nu uitați că succesul se obține doar prin muncă, iar ,,munca în echipă este cea care îi face pe oamenii obișnuiți capabili de rezultate neobișnuite”.

Pentru noi, munca nu reprezintă o marfă! Silverhand te ajută să obții un loc de muncă sigur, cu contract legal, semnat direct cu angajatorul, în țări precum Germania, Austria, Olanda, Islanda, Norvegia sau Belgia.

Din 2014 și până în prezent, Silverhand a ajutat mii de persoane să obțină un loc de muncă în străinătate, fără comision sau alte taxe de intermediere.

Dacă și tu ești în căutarea unui loc de muncă, nu ezita să ne contactezi. Împreună vom găsi jobul potrivit!

 

Vezi ofertele de muncă disponibile pe site-ul nostru:  https://silverhand.ro/pentru-candidati/locuri-de-munca/

Contactează-ne la telefon: 0774 483 064, 0770 344 966, 0770 422 954, 0773 787 443.