Skip to main content

Toamna asta vino să lucrezi în străinătate! Silverhand ți-a pregătit noi oferte de muncă!

Nicio categorie

Vara a luat sfârșit…Concediile s-au terminat…Iar faptul că te vei întoarce la lucru nu îți face nici o plăcere? Te-ai săturat de rutina zilnică de la locul de muncă, de șeful care știe doar să dea ordine, de colegii care zilnic se plâng că sunt nemulțumiți de job, dar și de faptul că munca ta nu este suficient de apreciată și nu câștigi salariul pe care l-ai merita?

Atunci ia inițiativă! Învinge-ți teama de a renunța la locul de muncă, teama de noi începuturi, teama de schimbare și pornește în căutarea unui nou job care să fie potrivit pentru tine!

Silverhand vine cu o provocare pentru tine: alegerea unui job în străinătate!

De ce ai alege un job în străinătate prin Silverhand?

Iată câteva dintre motive:

 • te vei bucura de un mediu de lucru profesionist și organizat, unde îți poți pune în valoare competențele profesionale
 • angajatorii apreciază munca fiecărui angajat, iar fiecare reușită este răsplătită (poți câștiga bonusuri de performanță, orele suplimentare sunt de asemenea plătite extra)
 • vei câștiga un salariu lunar bine plătit cu care te poți întreține atât pe tine, cât și familia ta, și de ce nu, poți face chiar economii pentru viitor
 • te vei bucura de toate beneficiile unui contract de muncă legal, având aceleași drepturi și beneficii ca un angajat din statul respectiv
 • vei avea oportunitatea de a cunoaște noi oameni, noi obiceiuri, o cultură diferită
 • vei obține un loc de muncă pe perioadă nedeterminată, astfel dacă te adaptezi la noul loc de muncă și ești mulțumit, poate pe viitor te vei gândi la mutarea ta acolo împreună cu familia.

În ce țară poți lucra alături de Silverhand?

Prin intermediul Silverhand poți alege să lucrezi într-o țară vorbitoare de limba germană (Germania, Austria, Elveția) sau într-o țară vorbitoare de limba engleză (Olanda, Islanda, Belgia, Danemarca, Norvegia, Finlanda), în funcție de limba străină pe care o vorbești.

Ai posibilitatea de a alege dintr-o paletă largă de joburi.

Poți alege un job în următoarele domenii: IT (ai oportunitatea de a lucra pentru una dintre cele mai mari companii de IT din Germania), domeniul tehnic (meserii calificate – electrician, instalator, sudor, lăcătuș, mecanic, operator/programator CNC etc.), construcții (interioare/exterioare), transport și logistică (șofer de tir/camion/autobuz, stivuitorist/motostivuitorist), producție (operator producție, muncitor depozit, operator mașinării de producție în diverse tipuri de fabrici sau depozite), HoReCa (bucătar, ajutor de bucătar, brutar, recepționeră, chelner/ospătar, personal curățenie, cameristă etc.), îngrijrie de persoane vârstnice.

Vei beneficia de consultanță în carieră.

Consilierii de carieră Silverhand te vor ajuta să alegi locul de muncă potrivit experinței tale profesionale, oferindu-ți sprijin atât pe durata procesului de recrutare, cât și pe durata șederii tale la noul loc de muncă din străinătate.

Ce trebuie să faci ca să aplici pentru un loc de muncă în străinătate?

 1. Poți intra pe site-ul nostru www.silverhand.ro la secțiunea „Oferte de muncă”. Aici vei găsi cele mai recente oferte de muncă, având posibilitatea de a alege oferta pe care o consideri potrivită pentru tine. Poți aplica online apăsând pe butonul „Aplică acum” unde vei găsi un formular de contact pe care trebuie să îl completezi cu datele tale. Odată ce ai dat „Trimite” datele tale vor fi trimise către Silverhand, iar un membru al echipei noastre de recrutare te va contacta în cel mai scurt timp.
 2. Dacă ai un CV redactat ni-l poți trimite la una dintre adresele noastre (contact@silverhand.ro sau craiova@silverhand.ro), iar ulterior vei fi contactat de un reprezentant Silverhand pentru a-ți prezenta ofertele care se potrivesc profilului tău profesional.
 3. Ne poți contacta telefonic:
 • pentru un loc de muncă într-o țară vorbitoare de limba germană ne poți suna la: 0770 139 232, 0771 398 352, 0772 228 893, 0774 483 064
 • pentru un loc de muncă într-o țară vorbitoare de limba engleză ne poți suna la: 0773 787 443, 0770 422 954, 0770 344 966

Recrutorii noștri îți vor sta la dispoziție pentru orice nelămurire și îți vor răspunde la toate întrebările, ajutându-te în alegerea celor mai bune decizii în drumul tău spre un nou job.

Timpul este prețios, nu îl irosi fără rost!

Ia inițiativă și fă o schimbare în viața ta profesională! Contactează-ne și hai să alegem împreună jobul potrivit!

 

 

 

Website: www.silverhand.ro

Facebook: Silverhand Romania

Email: contact@silverhand.ro sau craiova@silverhand.ro

Telefon: 0773 787 443, 0770 422 954, 0772 228 893