fbpx

Munca în Olanda – în ce orașe găsești un loc de muncă?

2023
ianuarie 20
Amsterdam, Netherlands

Olanda sau Țările de Jos rămân, fără îndoială, în topul celor mai populare țări pentru migrație. Totuși, când decidem să plecăm, apare o altă întrebare – în ce oraș să lucrăm în Olanda? În continuare, în articol, vom compara orașele din Olanda în ceea ce privește cererea de angajați.

Mersul la muncă în Olanda nu presupune alte formalități suplimentare, dar când ajungeți merită să aveți grijă, printre altele de:

  • eliberarea numărului BSN (echivalent cu CNP românesc)
  • obținerea asigurării de sănătate
  • semnarea unui contract de muncă

Important! Dacă sunteți angajat de o agenție de ocupare a forței de muncă, nu trebuie să vă faceți griji. Cel mai adesea, toate formalitățile menționate mai sus sunt îndatoririle ei.

Vezi ofertele de muncă Silverhand în Olanda!

Cele mai populare orașe din Olanda pentru găsirea unui loc de muncă

Mai jos am întocmit o listă cu cele mai populare orașe din Olanda, unde există cerere de muncitori străini:

Amsterdam

Nu fără motiv începem cu capitala țării – Amsterdam. Este unul dintre cele mai mari orașe din Țările de Jos și cea mai populară destinație turistică din Europa (cu excepția Parisului, desigur). În Amsterdam, cu siguranță veți găsi de lucru atât pentru munca sezonieră, cât și pentru o perioadă mai lungă de timp.

Descoperă orașul Amsterdam – orașul construit pe apă.

Eindhoven

O mare parte dintre compatrioții noștri decid să meargă în Eindhoven, un oraș situat în sudul Olandei. În această parte a țării este o cerere mare de forță de muncă calificată, cum ar fi ingineri, tehnicieni, sudori sau operatori CNC.

Rotterdam și Haga

Alte destinații populare în rândul migranților de muncă sunt Rotterdam și Haga. Ambele orașe sunt situate unul lângă celălalt. Haga este situată pe coasta Mării Nordului și este considerat un oraș turistic.

În ce alte orașe mai merită să mergeți la muncă în Olanda?

  • Tilburg
  • Utrecht
  • Breda
  • Almere
  • Venlo
  • Elburg

Puteți găsi joburi în diverse domenii în Olanda pe portalul de locuri de muncă europa.jobs. Tot aici veți găsi mereu cele mai noi locuri de muncă pentru Olanda adăugate de Silverhand România!

Cunoști limba engleză și cauți un job în străinătate?

Contactează-ne telefonic la 0773 787 443 sau 0770 422 954,

Sau prin email la contact@silverhand.ro sau cv@silverhand.ro.